• Aceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Triple Frontier (2019) • Player Openload cu Subtitrare in Romana

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Triple Frontier (2019) Online Subtitrat in Romana HD

  Triple Frontier (2019) Online Subtitrat in Romana HD – Cinci prieteni buni, toti fosti veterani de razboi se intalnesc si pun la cale un jaf. Acestia vor sa jefuiasca un mare dealear de droguri din America de Sud. Ceea ce au facut va declansa un lant de consecinte foarte neprevazute. Granita dintre Paragu, Argentinta si Brazilia este o zona iubita de cei care fac parte din crima organizata, deoaraece este greu de monitorizat. Infractionalitatea prospera din cauza trafficului de droguri, autoritatile fiind extrem de neputincioase in fata bandelor criminale. Eroii militari necunoscuti, pentru prima data se vor implica intr-o misiune pentru a se ajuta pe ei, si nu tara. Evenimentele ovr lua o turnura extrem de neasteptata, asteptand sa iase de sub controL. Abilitatile militarilor sunt testate pana la cote maxime, intr-o lupte epica de supravietuire.

  46 Comentarii
  1. Geek-a-Contra / martie 23, 2019 Răspunde11:25 am

   Io bag pula n coliva ta sia matii si porma vo dau la muie la voidoi si lu mata la voidoi care sugeti pula lu Boasca.

  2. Boasca / martie 23, 2019 Răspunde11:10 am

   O sugi tu,non-stop,bastardule muist redardat travestit homo sadomasochist si o suge si cateaua ta muista(ma-ta)!Sugeti pula-n cimitir pentru o coliva de pomana.Caca-m-as in coliva voastra!Iti place plm.Si ma-tii ii place sa suga caimacu” de pe sula ciobanescului meu.
   Deci,va dam Muieeeeeeeeeeeee!

  3. NoiDoi futem Broasca cea cretina si bolnava psihic! / martie 23, 2019 Răspunde2:17 am

   Sugeo!

  4. Geek-a-Contra / martie 23, 2019 Răspunde12:34 am

   Si eu bag pula n gatu matii.Te fut in gura siti iau toti morti matii in pula voidoi muisti care sugeti pula lu Boasca.

  5. Boasca / martie 23, 2019 Răspunde12:14 am

   Inca ceva:Muie va da si ciobanescul meu!Tie „voidoi homo sadomasochisti muisti cu gaoaza franjuri” si stoarfei(ma-tii) tale libidinoase, cateaua ta care suge zdranga pana moare cu dansa-n bot.

  6. Boasca / martie 23, 2019 Răspunde12:00 am

   Boarfa ta libidinoasa (ma-ta) bolnava de S.I.D.A sifilis si cancer,retardata muista si muita de toti cioroii si javrele lor de la satra va suge si ne suge noua kariciul pana inghite ultima picatura de sloboz.I-a crescut deja ciupercarie mare in bot de la cat sloboz cu cacat a supt si suge all the time.Daca ti-e dor de inca o muie de la mine pentru botul tau muist homo sadomasochist„voidoi sparti la gaoaza si mereu cu boturile pline mereu de sloboz cu cacat” atunci trebuie sa-ti dau:Muieeeeee!Multa Muieeeeeee!
   P.S.:Muie si scroafei tale sifilitice vesnic in calduri adica,stoarfei idioate careia ii zici tu mama!Sa nu ramaneti fara tratament.

  7. NoiDoi futem Broasca cea cretina si bolnava psihic! / martie 22, 2019 Răspunde2:21 am

   Sa ne sugi pula la amandoi! Coteiule! Te pisam in cur!

  8. Geek-a-Contra / martie 22, 2019 Răspunde12:06 am

   iei muie cu cacatu meu cinefilul

  9. Cinefilul / martie 21, 2019 Răspunde11:34 am

   Ma pis pe tine!

  10. Geek-a-Contra / martie 21, 2019 Răspunde8:29 am

   Bravo Boasca!cinefilul suge pula cu masa.

  11. Boasca / martie 21, 2019 Răspunde4:09 am

   Boarfa(cateaua de ma-ta),cinefilu” pulii mele bastardule retardat homo-muist travestit, sa-si dea jos placa dentara când ia tratamentul cu muie sugand zdranga câinelui meu pana inghite tot caimacu” lui.Sa nu-l mai zgarie.Ca-mi bag zgranga rulmentata cu bile in botu”(ratu”) ei muist stirb,deep throat, pana o asfixiez.P.S.:Muieeeeee!

  12. Boasca / martie 21, 2019 Răspunde3:29 am

   Pregateste-te cinefilu” pulii,muist si muit la bot si gaoaza ca vine!Trag cu sloboz in botu” tau bastardule muist homo travestit si al
   stoarfei(ma-tii) tale jegoase,de duzina,very low cost,boarfa decerebrata de catea ordinara de boscheti pentru boschetari,mai ieftina ca „Eugenia”, pana va bag in coma.P.S.:Muieeeeeee!

  13. Boasca / martie 21, 2019 Răspunde3:07 am

   Spala-te la bot,de sloboz,cinefilu” pulii cu rulmenti a.k.a. „voidoi gaozari sparti la gaoaza dar cu botu plin de kktul si slobozurile mele” ca vine,inca o serie de MUIE!Like I ”ve said it already before:Iti dau MUIE cu lamuie pana te saturi kktule bastard travestit homo-muist retardat!

  14. Boasca / martie 21, 2019 Răspunde2:55 am

   Iar tu esti acelasi kkt bastard,retardat,travestit,sadomasochist muist si muit in bot cu gaoaza sparta cu franjuri de mii de pule cu rulmenti care te-au penetrat la maximum „voidoi gaozari muisti penetrati in bot in si-n gaoaza de o mie de pule la parnaie”.Tratamentul ti-l dau tie kktule bastard homo-muist travestit retardat fiindca,tu esti dependent de muie si scroafei(ma-tii) tale muiste,retardate cu gaoaza nehormonizata dar sparta de nici dracu” nu mai stie cate pule de parnaiasi au tras cu sloboz in botu” si anusu” ei de boarfa infecta plina de toate alea dermato-venerice(sancru moale, sancru tare,sancru negru,sifilis,S.I.D.A.,etc.) pana au descentrat-o definitiv.Deci,asa cum am anticipat,mai vrei si esti vesnic nesatul de plm!O.K. u got it!Vrei muie!Ia MUIE!

  15. Cinefilul / martie 21, 2019 Răspunde1:21 am

   Boasca, Broasca, tot acelasi cacat bolnav mintal esti! Da-i tratament ma-tii care te-a facut asa bolnav!

  16. Boasca / martie 20, 2019 Răspunde9:36 pm

   Te bagi ca musca in curul calului cinefilu” pulii mele.Nu eu am injurat primul.Doar mi-am dat cu parerea,decent,fara sa ma leg de mama nimanui si fara sa-njur pe nimeni.Eu sunt Boasca nu broasca,bai jigodie.Daca esti acelasi sadomasochist homo muist travestit „voidoi cu gaoazele sparte” iti dau tratamentul tau de baza aferent:Muie!„Succesuri”!

  17. Cinefilul / martie 20, 2019 Răspunde11:29 am

   Broasca esti bolnav grav, ai nevoie de tratament special! Succes!

  18. Boasca / martie 20, 2019 Răspunde2:42 am

   Kktule muist,tu si stoarfa ta libidinoasa adica ma-ta(„voi doi muisti cu botu” plin tot timpu” de sloboz ”) sugeti zdranga noastra(si a câinelui meu) non-stop.

  19. Boasca / martie 20, 2019 Răspunde2:24 am

   Cateaua(ma-ta) aia muista e stoarfa câinelui meu.

  20. Boasca / martie 20, 2019 Răspunde2:17 am

   Baga-mi-as toata plm in gatu” tau si al ma-tii(scroafa aia muista decerebrata muita,facuta posta in canal de toti retardatii boschetari)
   si-n mortii vostri de homopopolai retardati fututi si sparti in gaoaza de toti necrofilii trepanati din cimitir pana intrati in coma.
   Te fut in bot si-mi dau drumu” la sloboz in gatu” tau si-al stoarfei care te-a kkt(ma-tii),lindicule de limbric pana va albesc rasa de cioroi retardati muisti homo-sadomasochisti.
   Posteaza pana detectam i.d.-ul.
   P.S.:Casca botu” mare ca-ti dau Muie cu lamuie!

  21. NoiDoi futem Broasca cea cretina si bolnava psihic! / martie 20, 2019 Răspunde1:31 am

   Sugi pula bolnavule! Sa-mi sugi pula cand ma cac! Bolnavule! Luati-as coordonatele GPS in pula sa ti le iau de taran lingurar!

  22. Boasca / martie 19, 2019 Răspunde3:59 pm

   Muie tie jigodie muista sadomasochista!Muie si scroafei(ma-tii) libidinoase!

   libidinoase

  23. Boasca / martie 19, 2019 Răspunde3:43 pm

   tu cu stoarfa(ma-ta)cateaua sidoasa ma sugeti de karici.Muie in gatu” vostru!Muie va da si cainele meu.

  24. NoiDoi futem Broasca cea cretina si bolnava psihic! / martie 19, 2019 Răspunde10:07 am

   Sugi pula bolnavule!

  25. Boasca / martie 19, 2019 Răspunde8:59 am

   By the fcking way…poti doar sa-l futi in kur pe tactu”(muistul ala boschetar,homopopo si pedofil care ti-o trage la gaoaza de când erai un mic kkt pansat) avortonule bastard kordit in kur „voidoi muisti,muiti kkti imprastiati cu gaoaza sparta” de la zdranga rulmentata.Eu ti-o dau in bot la muie pana te saturi.Kaka-m-as in a.d.n.-ul tau si al scroafei(ma-tii) libidinoase de limbrici mari devoratori de kkt.
   Nu sunt taran dar,as fi vrut sa fiu ca taranii aia despre care Domnul Petre Tutea spunea referindu-se la originea Neamului Romanesc ca:„O caruta de tarani(Poporul Roman) care a tinut in sah imperii”(otoman,tarist si hasburgic).Deci,sa-ti-o dau la muie domnu” limbric muist homo-dualist„voidoi si zdranga mea cu strungareata-momentan fara insertii metalice- in botul vostru cariat”!
   P.S.:ia placuta suedeza!So on or so….

  26. Boasca / martie 19, 2019 Răspunde3:35 am

   Sterge-te la bot,de sloboz,kktule bastard muist „voidoi sugând o mie de puli sa fie pe vecie”!Iti dau inca o rafala de muie!Intreab-o pe ma-ta despre mine retardatule.Vrei sa ragai a plm.Ti-o dau,in exclusivitate, mumai tie,la muie jigodie muista sadomasochista.

  27. Boasca / martie 19, 2019 Răspunde2:51 am

   Salutari scroafei tale libidinoase(ma-ta) cateaua ta non-stop in calduri de la Aro(ciobanescul meu Mioritic Carpatin).

  28. Boasca / martie 19, 2019 Răspunde2:26 am

   Te fut in gat gaozarule cu franjuri la gaoaza („voidoi si plm in gatu vostru”)retardat sadomasochist muist cu botu plin de kkt al pulii mele cu ce calibru vrei tu.O fut in bot si pe stoarfa de ma-ta care suge pula gratis din placere in boscheti la boschetari fara numar si cu multa patima( asa a facut mereu stoarfa dracului muista unsa cu toate alifiile doar la cur,muista si muita,babardita de toti idiotii retardati in canalele de scurgere a dejectiilor(kkt,pisat s.a.m.d.) din mahala.Basti in plm la supt,muistule sadomasochist,depedendet de sloboz kordit in gaoaza!Poate ma ajuta un prieten (a friend in need is..a friend indeed!) si-ti aflu i.d.-ul de la p.c.Sa vezi atunci,ce MUIE BABANA SUGI LIVE!
   P.S.:iti dau placuta suedeza once again!kkt-ule homo sado-masso muist retardat.

  29. NoiDoi futem Broasca cea cretina si bolnava psihic! / martie 19, 2019 Răspunde12:09 am

   Ce bolnav esti! Nu ai scapare. Poate doar un glont e salvarea ta! Daca ar stii ma-ta cum vorbesti despre ea, ar plange ca te-a facut. Ia arata-i tot ce ai scris despre ea, aici. Sa vedem ce parere isi face, despre puiul ei drag si cuminte, care a crescut si a devenit un bolnav psihic fara sanse de vindecare. Du-te la Socola broasca mica si raioasa. Ma intreb daca in realitate tot asa esti de smecher cum esti acum ascuns mic in spatele unui monitor si cu gura mare, parca antrenata de la atata muie cat ai luat in familie, de mic, ai fost violat, de la tac-tu, unchi-tu, fractu si vecinul. Esti cam tare in clont, ca broasca in balta vara. Vezi sa nu-ti plesneasca o vena la cap de atata ura cat ai in tine, taran raios, jegos si rapanos care esti. Nespalatule! Prea multi prosti, prea putine gloante!

  30. Boasca / martie 18, 2019 Răspunde6:53 am

   Tot ce-am spus despre ma-ta(sugatoarea ordinara de serviciu pe centura a tiristilor turci) e din dosarul ei.
   P.S.:Iti dau placuta suedeza one more time!Stii tu care… muistule kordit la goaza a.k.a. „voidoi si plm in botu vostru”!
   Muie!Daca mai vrei,cere si ti se va da!Pana ragai doar a plm.

  31. Boasca / martie 18, 2019 Răspunde6:10 am

   Salveaz-o pe boarfa retardata de ma-ta: sa nu mai bage-n bot tot ce prinde!Kkt-le bastard muist, dar nu poti, ca-i boarfa, hoasca batrana harsita in rele.Mie poti doar sa-mi sugi caimacu” de pe zdranga,gaozarule homopo muist,daca si numai daca, te las eu.Altfel,daca vreau, ti-o dau la muie cu ceva solid state(cauta in gatu” ma-tii muistule retardat sa vezi ce- -nseamna)de pb de te las,definitiv si irevocabil,fara kk-tii aia doi de cariati care ti-au mai ramas in botu” ala muist si muit plin, non-stop,cu kkt.
   P.S.:Muie!

  32. Boasca / martie 18, 2019 Răspunde5:33 am

   Iti dau muie pana te las gestant kkt-ule muist poponar bastard cu franjuri la kur(ai goaza sparta de la bilele din zdranga).Ii dau si ma-tii ,inca o muie,cu caimac, pana se satura muista dracului nesatioasa bolnava de S.I.D.A sifilis sancru moale,sancru tare,sancru negru si multe altele ca astea plus T.B.C.Tot ce-am spus e numai despre zdreanta(ma-ta) aia de duzina, muista, muita si facuta posta de toti boschetarii(alde taticii tai) aia de canal si de javrele lor maidaneze.Esti doar un kkt bastard muist idiot retardat care zice ce aude de la alti.Deci,fiindca esti atat de dornic:mai ia o Muie cu lamaie!

  33. NoiDoi / martie 17, 2019 Răspunde11:35 pm

   Tot ce ai spus despre mama, e de fapt despre mama ta! Ca numai tu cunosti atat de bine detalii despre maica-ta si istoria ei! Multumim frumos pentru biografia care ti-ai facut-o aici, nu trebuia sa ne spui cum te-ai nascut si ce a patit maica-ta in gara de nord! Te compatimesc si de aceea as vrea sa te salvez de la viata, ca si asa o traiesti degeaba!Prosta broasca a fost la pizda ma-tii!

  34. G I GO / martie 17, 2019 Răspunde10:15 pm

   BUUUUUUUN !!!

  35. Boasca / martie 16, 2019 Răspunde10:54 pm

   Muie tie si ma-tii!Sa nu sufere de gelozie.

  36. Boasca / martie 16, 2019 Răspunde10:35 pm

   ma-ta(sic!)asa cu litere mici e bolnava de S.I.D.A. si T.B.C.
   Altfel n-ar fi cacat pe lume un bastard muist kordit in kur(nickname-ul „noidoi” dixit all).Muie!

  37. NoiDoi / martie 16, 2019 Răspunde10:22 pm

   Esti bolnav!

  38. Boasca / martie 16, 2019 Răspunde9:17 pm

   Erata:ma k..k nu m-a k..k in A.D.N……

  39. Boasca / martie 16, 2019 Răspunde8:45 pm

   S-o futa toti cainii aferenti kokalarilor Garii de Nord pe boarfa aia de centura (ma-ta),muista si muita de toti boschetarii jegosi, kk-tule trepanat kordit in kur avortat pe gaoaza in WC-ul ala public insalubru si manjit de kkt.
   S-o futa si ciobanescul meu carpatin fiindca eu nu pot decat sa-i dau muie la foc automat pana incepe sa regurgiteze puradeii aia cruzi si multi pe care i-a-nghitit,atat de multi incat nici nu m-ai stie idioata drakului bolnava de S.I.D.A.
   Manca-mi-ai casul de pe zdranga bastardule poponar si totodata m-a k..k in A.D.N. rasei tale si-n placerea ta de cioroi muist.Repet inca o data:sunt liber sa spun ce vreau.Nu eu am injurat primul.Daca o sa raspunzi o sa-ti umplu botu cu m…ie pana te saturi.

  40. NoiDoi / martie 16, 2019 Răspunde7:20 pm

   Mai jegule penal si retard, iti spun doua lucruri de bun simt, pe care se vede ca tu nu-l ai. In primul rand pe un site de filme nu povestesti niciodata finalul unui film, chiar daca chatul e liber. E o regula de bun simt, pentru ca strici placerea celorlalti care vor sa vada filmul. Tu pentru ca esti venit din padure, normal ca nu ai cum sa stii chestia asta. Al doilea lucru: te-ai legat de mama, asta arata clar ca tu nu stii ce inseamna cuvantul mama pentru ca tu nu ai. Tu esti un orfan nascut prematur, abandonat la un orfelinat din Pantelimon si acum ca te-ai facut mare esti invidios pe ceilalti copii ca ei au mama si tu nu. Sa-mi iei pula la frecat si sa ma sugi cand ma cac! Esti un bou, un prost, un troll cretin venit dintr-o pestera din epoca de piatra care acum a descoperit becul si filmele online! Sa-mi sugi pula!

  41. Boasca / martie 15, 2019 Răspunde1:38 am

   Bag toata plm in gatu” boarfei pe care tu o numesti mama, kkt-ule pansat ,bolnav in ploaie.Stii tu care..(voidoi fututi in goaza- homopopolai-),adica boarfa aia ordinara idioata retardata,care dupa ce a fost facuta posta(de niste kokalari din canalele Garii de Nord) in loc sa-nghita kkt-ul ala de sloboz ,te-a/v-a fatat pe gaura kurului intr-un WCp ublic.Nu sunt troll dar e dreptul meu sa-mi dau cu parerea atat timp cat chat-ul e liber si… cred eu ca traim intr-o tara libera.
   Salutari doamnei de lupanar(ma-tii)bastardule,din partea mea si a câinelui meu.

  42. briciu bogdan / martie 14, 2019 Răspunde7:43 pm

   nu merge imaginea doar sonorul se aude

  43. NoiDoi / martie 14, 2019 Răspunde6:08 pm

   Tu-ti gatu ma-tii de troller, de ce dracu povestesti sfarsitul filmului, animal prost care te-a facut ma-ta pe pamantul asta! jigodie raioasa care esti!

  44. Boasca / martie 14, 2019 Răspunde6:43 am

   Super tare faza de final.Coordonatele g.p.s. pe biletel cu locul unde a ramas restul de bani abandonati in vagauna aia din munti.Super film.

  45. Boasca / martie 14, 2019 Răspunde6:22 am

   No one is left behind.Asta e camaraderie veritabila.Desi puteau sa ia niste bani mai multi in locul lui Tom.

  46. Boasca / martie 14, 2019 Răspunde5:41 am

   Bun.Multam DviX.

  Lasă un răspuns