• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • The Walking Dead: World Beyond Sezonul 1 Episodul 1

  Brave

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Loading…

  Player Doodstream cu Subtitrare in Romana

  Player Playtube cu Subtitrare in Romana

  Player Videomega cu Subtitrare in Romana

  The Walking Dead: World Beyond Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat

  The Walking Dead: World Beyond Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat – Iris întâmpină un aliat enigmatic pentru comunitatea lor, în timp ce Hope pune la îndoială motivele vizitatorului. Un mesaj ridică viziunea asupra lumii a surorilor, obligându-le să decidă între siguranța casei lor și incertitudinea lumii de dincolo.

  20 Comentarii
  1. Ana spune:

   Și deasemenea in orașul asta i-au spus la un momentdat lui Rick câțiva tipi ca vor sa ajungă, tipi pe care ii întâlnise intr-un bar cu Hershel și Glenn dacă nu ma înșel iar el i-a omorât după pentru ca voiau sa îi jefuiască.

  2. Ana spune:

   Pentru cei care nu înțeleg continuare cu TWD, acest serial este o conexiune la fel ca și Fear the walking dead pe care va sfătuiesc sa îl vedeți, dacă nu ați făcut-o deja, unde apar și Morgen cu Dwight din TWD( mai mult arata ceea ce se petrece și in alte orașe in același timp dar veți înțelege mai bine și conexiunea dintre acest serial cu celelalte 2. Va arata unde a dispărut Rick dar și dacă este încă in viata sau nu și de asemenea va clarifica și lucruri din Fear the walking dead.

  3. sergiu spune:

   cind apare urmatorul episod
   ziua concreta plis

  4. Antonio spune:

   Cand va aparea episodul urmator????

  5. Samuraiul spune:

   multumim pt subtitrare

  6. DivXFilmeOnline spune:

   a fost adaugata subtitrarea.

  7. Laura spune:

   subtrutrarea cind apare>>>ca eu nu sunt asa destepti ca alti sa stiu engleza

  8. Kkk spune:

   Subtitrare please, cand apare?

  9. Bogdan spune:

   Vedeti semnul ala cu trei cercuri,, este exact ca cel de pe elicopterul cu care a fost luat Rick impreuna cu femeia aia de la gunoi… Ce credeti nu are o legătură? Eu zic ca prin acest serial o sa revina Rick in sez 11.. Si sper sa se întâmple asta pt ca sez 10 fara Rick a fost de rahat:))

  10. Bogdan spune:

   Cand apare subtitrare?

  11. Robert spune:

   Este un serial cu totul si cu totul diferit. Cum au zis si alti, cu alte personaje, insa sperăm, eu sper sa întâlnim si personajele cele vechi, eu l-am asteaptat mult si ma bucur ca a apărut.

  12. David spune:

   Ce dracu e mizeria asta nici macar la nivelul fear the walking dead nu se ridica si ultimul sezon a fost o mizerie si in plus de ce tot fac atatea seriale pe aceeasi tema?

  13. CristianTaifun spune:

   Subtitrarea in romana apare dupa cateva zile de la postarea episodului, multumiti-le celor de la DivX ca au reusit sa posteze acest episod aici inainte sa apara lansarea Serialului pe AMC ce a avut loc pe 04.10.2020.

  14. CristianTaifun spune:

   Subtitrarea in romana apare dupa cateva zile de la postarea episodului, multumiti-le celor de la DivX ca au reusit sa posteze acest episod aici cu cateva zile inainte sa fie lansarea oficiala pe AMC care a avut loc pe 04.10.2020.

  15. BePositive spune:

   Nu acest serial nu este continuarea de la The walking dead . Acest serial prezintă povestea din perspectiva altor personaje .. poate pe parcurs se vor intersecta cu eroii din serialul de baza .. dar deocamdată ne arata cum niste adolescenți incearca sa supraviețuiască în peisajul apocaliptic

  16. Razer spune:

   Pentru aia care zic ca e continuarea la twd, nu e, e alt serial cu personaje diferite… Ca si ftwd

  17. Adrian spune:

   Da, este continuarea de la TWD

  18. stefania spune:

   buna seara, stiti cumva cam cand apare subtitrarea in romana? Multumesc anticipat

  19. floarea spune:

   nu are subtitrarea in romana cu toate ca scrie tradus.???

  20. Rihanw spune:

   E continuarea dupa twd sez. 10?

  Lasă un răspuns