• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • The Devil All the Time (2020)

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Loading…

  Player Doodstream cu Subtitrare in Romana

  Player Videomega cu Subtitrare in Romana

  The Devil All the Time (2020) Online Subtitrat

  The Devil All the Time (2020) Online Subtitrat – Amplasat în sudul Ohio și Virginia de Vest, The Devil All the Time urmează o distribuție de personaje convingătoare și bizare de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial până în anii 1960. Este Willard Russell, veteran chinuit al masacrului din Pacificul de Sud, care nu-și poate salva frumoasa soție, Charlotte, de o moarte agonizantă cauzată de cancer, oricât de mult sânge de sacrificiu varsă pe „jurnalul de rugăciune”. Există Carl și Sandy Henderson, o echipă de ucigași în serie, soț și soție, care străbate autostrăzile Americii căutând modele potrivite de fotografiat și exterminat. Există predicatorul care se ocupă de păianjen, Roy și colegul său virtuos, chitar, Theodore, care fugă de lege. Și prins în mijlocul tuturor acestor lucruri este Arvin Eugene Russell, fiul orfan al lui Willard și Charlotte.

  2 Comentarii
  1. Admin spune:

   Ați uitat să spuneți care e problema.

  2. Mihai Tancău spune:

   Frații mei,aveți o problemă cu serverul ^Netu^,am asteptat aproximativ 4 luni să reparați problema, iar acum s-a „molipsit” și playerul Doodstream cu aceeași problemă….!
   Obisnuiam să intru pe site-ul vostru,ba chiar l-am recomandat câtorva persoane,dar de cand cu acea problemă specificată mai sus ,nu prea mai intru.
   Aș dori…și stiu ca puteți, să remediați problema.
   Mulțumesc!

  Lasă un răspuns