• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Mortal (2020)

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Loading…

  Player Doodstream cu Subtitrare in Romana

  Player Videomega cu Subtitrare in Romana

  Mortal (2020) Online Subtitrat

  Mortal (2020) Online Subtitrat – MORTAL este o poveste de origine aventura fantastică despre un tânăr, Eric, care descoperă că are puteri asemănătoare lui Dumnezeu bazate pe mitologia norvegiană antică. În timp ce se ascunde în pustia din vestul Norvegiei, Eric ucide accidental un adolescent într-un mod inexplicabil și este arestat ulterior. Înainte de a fi interogat, o întâlnește pe Christine, o tânără psihologă care încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat cu adevărat. Ea îl crede pe Eric și simte simpatie cu el. În curând, ambasada americană apare că-l dorește pe Eric extradat, dar reușește să fugă cu Christine. Pe fuga, cu autorități norvegiene și americane după el, Eric descoperă în cele din urmă cine sau ce este.

  9 Comentarii
  1. Emil Vladoiu spune:

   Labarii de Americani strica tot peste tot,foarte buna relatare,un film care merita vazut si care daca ar fi la o adica sa fie ceva de genul real exact asa s-ar intampla,americanii daca nu pot controla ceva trebuie sa elimine,sufera de puterea absoluta de care nu se mai satura pe lumea asta vreodata.

  2. Iulian spune:

   Prea tare filmul. Tras de par? Da normal, e sf, supraputeri, dar in schimb nu e clasicul „are puteri salveaza omenirea”, f bine facut, mai mergea un pic la efecte speciale, dar ideea era de pobeste nu de puteri. O interpretare diferita dar buna. Parerea mea, si nici nu am sa debat pe tema asta.
   Merita vazut.

  3. Theo spune:

   Cam… „tras de coada”… „lalait” filmul… norvegienii viseaza la Isus Hristos… care este prin tot… pace, acceptare, iertare, iubire, binecuvantare Divina din Dumnezeu. Dar ei il amesteca pe acest asa-zis „Isus modern” cu zeul traznetelor si fulgerelor Thor, iesind o „cacofonie” cinematografica…. cu un fel de zeu modern periculos, care poate fi mantuitor de vieti de copii, salvator /// fiind in acelasi timp un arzator, un piroman, asasin fara voie si razbunator de iubire efemera lumeasca. O trista relatare a zbaterii unui popor laic, care si-a piedrut si isi cauta orbeste CredintaPIERDUTA intr-un modernism indestulat… popor occidental, banesc, care cauta si nu gaseste esentza divina a iubirii lui Isus… ei se impiedica de lumescul imaginar subconstient al fricilor, al idolatrizarii unui individ, prin frica.

  4. april doigg spune:

   interesant ! asteptam continuarea ….

  5. Ionel spune:

   Interesant. Dar ca de obicei cand isi vara coada americanii, intotdeauna se intampla sa suferim!

  6. Marius spune:

   O interpretare interesanta a culturii norvegiene si a inculturii americare.

  7. Vlad spune:

   Interesant ! Poate urmeaza si partea a 2a…

  8. Apidutzu spune:

   Un film destul de ciudat si tras de par. In lipsa de altceva merge, altfel nu recomand.

  9. Lori spune:

   Bun. Merita vazut.

  Lasă un răspuns