• Acceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Interstellar (2014)

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Loading…

  Player Doodstream cu Subtitrare in Romana

  Player PlayTube cu Subtitrare in Romana

  Player Videomega cu Subtitrare in Romana

  Interstellar (2014) Online Subtitrat

  Interstellar (2014) Online Subtitrat – O echipă de exploratori călătorește printr-o gaură de vierme în spațiu, în încercarea de a asigura supraviețuirea umanității.

  4 Comentarii
  1. elena spune:

   un film superb,intradevar jules verne a prevazut unele lucruri,dar sa ai faci pe pasionati de filme sf < visatori,rahat si ce ai tu in magazia ta de zi cu zi, mi se pare ridicol,film de nota 10 , coloana sonora ,arca hans zimmerman, face tot farmecul unei vizualizari de exceptie

  2. IO spune:

   Mda! Un film interesant pentru dintr-aia cu capu-n nori… Visătorii care în rahatul civilizație actuale au nevoie de câte o doza de SF ca să uite realitatea cotidiană. Prefer filme bazate pe intâmplări reale… Si apropos de realitate…. Jules Verne și alții au prevăzut multe chestii din viitor însă tot din acel izvor din care s-au inspirat aceștia avem și o AVERTIZARE, cum că ”ființa umană nu va ajunge cu adevărat în Univers, decât numai după ce își va fi rezolvat problemele sociale.” Sîc!!! Iar ritmul și direcția ”științei„ actuale miroase mai degrabă a autodistrugere, autodegenerare, autoextincție! DIN PĂCATE!!! Așadar, Filme de avertizare pe tema asta ar trebui făcute și nu bășini frumos ambalate… :-(( Altfel nu vom fi decât o altă civilizație dispărută ca și precedentele. Cică am fi a -5-a… Mulțumesc oricum adminului și traducătorilor pt osteneală :-))

  3. viorel spune:

   SUPERB FILM

  4. cristi spune:

   cel mai tare film. tine-o tot asa.

  Lasă un răspuns