• Aceseaza una dintre categoriile articolului:
 • Batwoman Sezonul 1 Episodul 1

  Pilot

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  loading…
  loading…

  Player Openload cu Subtitrare in Romana

  Batwoman Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat

  Batwoman Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat – Kate Kane se întoarce la Gotham atunci când o gașcă îi vizează pe tatăl ei și fosta ei iubită Sophie Moore.

  3 Comentarii
  1. DivXFilmeOnline / octombrie 10, 2019 Răspunde3:44 am

   Pe 15 Octombrie vor aparea traducerile (data este valabila si pentru episodul 2, acesta va fi disponibil pe 14 octombrie)

  2. Elena / octombrie 10, 2019 Răspunde3:35 am

   Cand il traduceti si in romana?

  3. florin / octombrie 8, 2019 Răspunde12:08 am

   LOL CPM…? Frumos trend pe acolo prin America! Chiar trebuie ca toate eroinele transpuse pe film, din universele comicsurilor,să fie chiar atît de rupte de dorințele publicului larg? Nu înțeleg de ce mai toate aceste personaje din ziua de azi trebuie sa fie caracterizate ca fiind, fie gay fie lesbiene? Oare majoritatea *tocilarilor* (geeks) sunt homosexuali iar companiile de film nu fac nimic altceva decât reflectă dorințele fanilor? Okay, okay înțeleg că și acel segment minoritar trebuie reprezentat… dar de unde și de cînd este Batwoman o limbistă? Urmează ca Batman să fie transexual sau orice altceva între.
   Nota 3 cu felicitări. Eram interesat… sincer… dar, filmul este paralel cu dorința mea, cel puțin, de a vedea un serial care reflecte dorința majoritații și nu pe acea a așa numiților razboinici sociali.
   Toate astea la o parte… filmul este de un cringe insuportabil. EROINA PRINCIPALĂ, este de insuportabilă, filmografia este de rîsul curcii etc, etc.

  Lasă un răspuns